Scripture Blog

Articole pentru cei cu timp liber!

Atelier de Prelucrari Mecanice prin Aschiere in Bucuresti

Doriti sa realizati diferite piese sau subansamble metalice si plastice de o calitate ireprosabila? Doriti sa externalizati o parte a proiectelor dumneavoastra sau o parte a productiei sau pur si simplu cautati doar o oferta de pret in acest sens?

Prin intermediul acestui articol doresc sa va aduc la cunostinta servciul de prelucrari mecanice prin aschiere al celor de la … o companie cu o activitate de aproximativ 10 ani in acest domeniu cu sediul in Bucuresti (vezi harta).

Atelier Prelucrari Mecanice prin Aschiere in Bucuresti

Acestia executa, dupa documentatie tehnica, pe strunguri clasice sau strunguri CNC operatii de Strunjire si Frezare ( pentru suprafete plane, cilindrice sau profilate). Cu ajutorul lor puteti prelucra piese cu dimenisunea maxima de 1200mm si L max de 6000mm. De asemenea, tot in cadrul atelierului de prelucrari mecanice, se mai pot realiza si operatiuni de gaurire si rectificare.

Atelierul prelucreaza mecanic atat metale (otel, inox, aluminiu etc.) cat si mase plastice (Poliamida, POM, PET, Polietilena, Polipropilena, PVC, PTFE, PEEK, Policarbonat sau PETG)

Al doilea serviciu principal al companiei este cel de confectii metalice, prin intermediul lui se realizeaza operatii ca: indoire profile cu presa hidraulica, sudura otel/inox/aluminiu prin diferite procedee si debitare cu laser, jet de apa sau ghilotina CNC de metale sau materiale plastice.

In cazul in care sunteti interesat de un Atelier de Prelucrari Mecanice si confectii metalice in Bucuresti, accesati pagina web a celor de la PrelucrariMecaniceBucuresti.Blogspot.Com pentru mai multe detalii.