Scripture Blog

Articole pentru cei cu timp liber!

Baterii sanitare de lux – beneficii

Obiectele sanitare care echipeaza baia detin un rol important atat pentru functionalitatea perfecta a acesteia, cat si pentru aspectul estetic.

Bateriile de  lavoar, cada, dus, de exemplu, nu sunt doar accesorii care faciliteaza curgerea apei! Ele trebuie sa aiba un design care sa reprezinte in totalitate ideea de amenajare in ansamblu a baii, rezistenta si tehnologii care contribuie la optimizarea cat mai eficienta a consumului de apa.

Dintre numeroasele modele de baterii pentru baie pe care le poti gasi in magazine, in prezent, colectiile de baterii sanitare de lux aduc cu siguranta cele mai multe beneficii. Iata de ce!

Design. Asa cum le spune si denumirea, bateriile sanitare de lux se potrivesc perfect in spatiile modern amenajate, fie ca sunt orientate catre stilul vintage, catre stilul minimalist  sau catre cel contemporan. Poti alege, de exemplu, o baterie cu led si curgere in stil cascada pentru a atrage atentia asupra zonei lavoarului sau poti opta pentru a adauga un aer elegant acestei incaperi montand o baterie cu forma clasica atent finisata si culoare neagra, aurie, in ton cu restul finisajelor din baie.

Pont! In cazul in care bateriile din baie nu au fost achizitionate impreuna cu lavoarul sau cada, este recomandat sa fii atent la timpul de montaj de care ai nevoie sis a alegi din colectiile de baterii sanitare de lux o baterie cu prindere in perete sau cu montare pe laboar, cu monocomanda sau cu robineti.

Desi bateriile sanitare de lux uimesc in primul rand prin design, acestea nu stau mai prejos la aspectul calitativ!

Materiale. Pentru a rezista foarte bine in timp, bateriile sanitare de foarte buna calitate sunt fabricate din materiale inoxidabile, care nu sunt afectate nici de presiunea apei, nici de temperature acesteia. Acestea isi pastreaza aspectul in timp, pastrandu-si parametri optimi de functionare, dar si aspectul exterior impecabil.

Tehnologii. Bateriile sanitare de lux sunt inovative la nivelul aspectului, dar si la nivelul functionarii.  Fiecare model impresioneaza prin faptul ca reuseste sa aiba reglaje care personalizeaza modul de functionare in functie de preferinte. Astfel, aceste baterii pot avea accesorii integrate pentru a mentine o buna calitate a apei folosite sau pentru a contribui la reducerea consumului de apa.

Asadar, bateriile sanitare de foarte buna calitate aduc o multime de avantaje. Dincolo de designul absolut impresionant pe care il regasim la unele dintre modelele in stil minimalist sau contemporan, acestea se remarca in special prin inovatiile integrate care contribuie la mentinerea unei calitati deosebite a apei consummate si economia consumului de apa.