Scripture Blog

Articole pentru cei cu timp liber!

Inchiriati o masina ieftin in Timisoara

Rent a car Timisoara : uneori trebuie doar sa inchiriezi o masina ieftina. Indiferent de motiv, ai nevoie de un mijloc de transport ieftin cu care sa iti faci treaba. In aceste conditii, nu trebuie sa te lasi impresionat de o masina de inchiriat de ultima generatie. Exista cateva modalitati prin care pot reduce notabil costurile de inchiriere, iar cele mai multe dintre ele incep cu Internetul.

Exista o serie de companii acolo, a caror specialitate este de a inchiria o masina la un pret mic. Puteti face un sondaj privind motoarele de cautare pentru a le gasi. Doar introduceti pe Goole ceva simplu, cum ar fi, „inchirieri masini timisoara ieftin„, ​​si ofertele o sa inceapa sa iti apara in fata ochilor.

Inchiriati o masina ieftin in Timisoara

In cazul in care nu gasesti ceea ce te intereseaza pe internet, incropeste un mesaj si trimite-l companiilor, spune-le ce te intereseaza si la ce pret. Ei vor primi oferta ta si iti vor raspunde corespunzator. Acest lucru functioneaza destul de bine daca ai un buget restrans. Nu uita sa fi foarte atent la preturi, chiar daca acolo scrie „incepand de la 9Euro/zi”, asta nu inseamna ca cineva iti va inchiria o masina cu 9Euro/zi doar daca o inchiriezi pentru o zi.

Crezi sau nu, oamenii inca folosesc ziare si reviste pentru a-si face publicitate. Poti cauta oferte de inchiriere de masini in brosurile aeroporturilor in care te afli sau in incinta agentiilor turistice din orasele in care te afli.

Compara intotdeauna preturile intre ele. Daca ai gasit o oferta, suna inainte compania pentru a o intreba daca aceasta mai este valabila. Ai fi surprins de cat de des acestea „nu mai sunt valabile”. Ia in considerare marimea masinii pe care doresti sa o inchiriezi. De obicei, poti obtine cele mai bune preturi la o masina mai mica sau chiar la una din clasa economic.

Intreaba intotdeauna compania de ichirieri auto ce se va intampla daca printr-un absurd esti implicat intr-un accident auto? Cine acopera prejudiciul? Asigurarea? Pune-i sa iti arate in contractul de inchiriere clauzele in acest sens. Multe companii au specificat in contractul de inchiriere ca daca conducatorul auto este implicat intr-un accident auto se obliga se platescca firmei rent a car o anumita suma…fereste-te de acestia. Spor si drum bun!